Nieuwsbrief Najaar 2014

Beste tuinvrienden,

De R zit weer in de maand en dat betekent tijd om bloembollen te planten! Voor het eerst kunt u ook bij Tuinderij Vlijtig Liesje terecht voor de allermooiste bollen. Met maar liefst tien soorten tulpen en een mix tulpen, vier soorten narcissen, drie soorten aliums, blauwe en witte muscari én camassia kunt u heel uw tuin helemaal klaarmaken voor het voorjaar! Op onze website, http://www.vlijtigliesje.nl/foto-album, vindt u de foto’s van de verschillende bloembollen.

Kom langs voor het beste advies en de hoogste kwaliteit bollen.

foto 3

Wilt u liever direct kleur in de tuin? Met het grote assortiment najaarsplanten is dit allemaal mogelijk. Met bijvoorbeeld heide, viooltjes, bergthee, herfstasters of hebe kunt u tijdens het gehele najaar genieten van een prachtig kleurrijke tuin of balkon. Deze zijn ook geschikt om een leuke hanging basket mee te vullen. Daarnaast hebben we voor de tuin mooie grassen, skimmia en viburnum.

foto 2foto 1

Om het geheel nog eens extra gezellig te maken hebben we een klein assortiment kalebassen en sierfruit. Nieuw binnen zijn verschillende soorten betonnen beeldjes en een mooie collectie manden.

foto 5foto 4

Kinderworkshop insectenhotels maken

Tijdens de Groei & Bloei Jubileum Fair was het al een groot succes: de kinderworkshop insectenhotels maken. Workshop gemist? In de herfstvakantie op 21 en 22 oktober vanaf 13:30 zijn de kinderen van harte welkom om een mooi hotelletje voor verschillende insecten te maken. Zo wordt de tuin in het najaar een waar paradijsje voor insecten om te overwinteren.

insectenhuisje25-DSC_0174

Bezorgservice

Nieuw dit najaar is de bezorgservice. Als u in de periode van september t/m half januari dit jaar op de fiets langskomt en u heeft grote hoeveelheden, worden uw plantjes gratis thuisbezorgd. Deze service wordt aangeboden voor de stad Gouda i.v.m. de afsluiting van de Hugo de Vrieslaan. We hopen hierdoor u toch te mogen ontvangen op de Bloemendaalseweg 10 bij Vlijtig Liesje, de beste keuze voor uw tuin.

Meer informatie betreffende de werkzaamheden kunt u vinden op: www.gouda.nl/groenhovenweg

We verwelkomen u graag bij:

Tuinderij Vlijtig Liesje
Bloemendaalseweg 10
2741LE Waddinxveen

Reacties zijn gesloten.